Saturday, February 6, 2010

Deception



http://www.imdb.com/title/tt0800240/

Zanr: Finansijska tragedija, ljubavna komeNdija..
Fina glumacka ekipica..

Ovaj film ste sigurno gledali. Nenenene, i ako mislite da niste, verujte mi - jeste.
Mnogo puta.

Imamo jednog super pametnog lika, zatim jednog sonju (koji se na kraju filma za bukvalno jedan dan pretvori u super frajera) i jednu neznu plavusu koja je za ljubav a ne sex.

E sad.. Ako pogledate plakat filma, pogledate naziv filma, iz prvih 10 minuta znacete sta ce biti do kraja. Zapravo, znacete skoro pa sve.

I opet:
Imamo jednog super pametnog lika.. koji ipak ne moze da novac ukrade sam pa koristi druge da rade prljav posao za njega.
Imamo sonju, koji se ne snalazi u savremenim korporacijama dovoljno da bi mu uznapredovao drustveni zivot, a opet se na krau odjednom promeni i procveta.. ok.. situacije nas sve menjaju.
I imamo plavusu, koja je jako lepa.. i zbog koje sumnjam u izbor boje za moju kosu, a koju su pokupili sa ulice i ucenjuju je da bude losa. Znate ono, nece ona nego mora.

I imamo scenu sporog prenosa para sa racuna na racun, koja je jaaaaaaako uzbudjujuca.. samo ne znam kome.

Jedini triler momenat se odigrava na kraju filma - gde nas glavni junak nonsalantno ostavlja 20 miliona $ (nije bogat, btw), valjda se nije setio da ih ponese.. i odlazi za devojkom koju je video 3 (TRI) puta, jer je to (oh dear) prava ljubav. Ne znam, mozda nisam romanticna, ali mogao je da pokupi i 20 milioncica, i devojku.. I onda bi njihov odlazak ka zalasku sunca imao mnogo vise smisla :) .

Ovako, zaista ne znam sta ce im biti, obzirom da je usput morao da izlazira da je umro..

Enivej.. finansijski tragican, ljubavni pocetak njihove buducnosti..
Prica koja govori o problemima u uspostavljanju odnosa medju ljudima sa malo slobodnog vremena.. i o tome kako ljubav pobedjuje materijalne vrednosti. Onako, bas!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails