Friday, February 12, 2010

Ovo na mene ostavlja jak utisak





Kako li je ziveti u snow-globe?
:) Danas su padale najvece pahulje koje sam ja ikada videla.. I to je bio velicanstveno. Srecan jedan dan, cini mi se za sad..


Ponekad volim da kazem "Ovo na mene ostavlja jak utisak!", i to naglas. Decka sa imenom koje pocinje na slovo N to uvek nasmeje, ali ja sam ozbiljna..
Jednom sam to rekla dok smo sedeli tik uz more. Mene su izujedale dve pcele tih dana, ali u nogu, ne u mozak, te sam jos uvek mislila i dozivljavala.. a gospodinu N. se zapusilo uvo i bolelo ga je.. nije ni cuo bas kako treba.
Medjutim.. mogu reci da je nesto u tom momentu, dok smo nasmejano sedeli uz more, u kom se (zbog umora od bolova) nismo taj dan previse kupali.. bilo bas neobicno-obicno lepo. Neki momenat za nas dvoje, i bliskost takva da mozemo i da cutimo (nije da ja to cesto radim - cutim).. a da se opet dosta toga dogadja glasnog...
Ove fotke ispod su bas iz tog momenta.. Uzivajte :) .


3 comments:

Emotivna said...

Ipak mi je lepši sneg :) Iako sam letnje dete,obožavam ga...
A imam i ja jednog gospodina čije ime počinje na N.,i isto se tako smeje na svaku moju glupost...Zato ih,valjda,i volimo :)

Maka said...

Danas su padale grudve. I stala sam da ih gledam, isto tako sa velike visine, kao i ti. (jedan šes' kaplara jel??)

Sasvim obične stvari ostavljaju utisak na ljude. Tebe, mene, svakoga ko ume da ceni tu sitnicu, da je pročita, da se stopi sa njom.
Moj dečkonja nije na N, ali je na A i smejemo se jedno drugom na naše ,,ostavljanje utisaka'', ali kapiramo šta za koga to znači. ;)
Pozdravčić.

P.S. Jedva čekam leto. Iako sam zimsko dete, bolje reći ,,dete ciče zime'' :).

Jelena Vesković said...

Heh, odlicno je dok se smejemo na razlicitosti :) !

Ja sam iz sred zime dete, ali volim leto i kada je toplo.. avaj... samo da se ne mota jakna oko mene i ja sam sretna :)!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails